Voorbereidingen havendagen 2019 begonnen.

De Havenvereniging Coevorden is al weer begonnen met de voorbereidingen van de organisatie van de Historische havendagen in Coevorden. Het evenement dat elke twee jaar plaatsvindt zal in 2019 in het weekend van 5-6-7 juli vallen.

Het mooie weer van 2017 zorgde ervoor dat het één van de drukst bezochte Historische havendagen werd. De nieuwe opzet waarbij er op zaterdagavond vanuit de haven populaire muziekoptredens zijn blijkt ook een succes. Voor 2019 zal dat verder uitgebreid worden. De kade van de haven in Coevorden zal als tribune dienen en de haven met haar mooie historische schepen zal als podium ingezet worden.

Daarnaast zal er vanaf vrijdag weer van alles te doen zijn in het centrum van Coevorden. Je kunt weer lekker koopjes zoeken en rondwandelen op de markt met oude ambachten en de braderie. Voor de kinderen zijn er weer de springkussens, de bootjes in de vijver en voorstellingen. We hopen dat de vloot en roadshow van de Koninklijke marine weer aanwezig is zodat de klimtoren weer voor veel kinderen een uitdaging wordt.

De Historische havendagen draaien vooral om de Historische schepen. De haven en de kades liggen vol met mooie boten waarbij iedereen in gesprek kan met de eigenaren.

Wij hebben er weer zin in om het Historische Coevorden voor de 21ste keer te voorzien van een historisch mooie Havendagen in 2019!